Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 21 Ianuarie 2021 - 23180 vizitatori azi
Casa Bindea Bistrita realizeaza masti de protectie pentru fata, reutilizabile, la pretul de doar 3 lei bucata.

Acestea sunt sterilizate cu raze ultraviolete, distrugand astfel bacteriile, fungii si virusii. Pentru a impiedica contaminarea mastilor cu eventuale elemente ce pot compromite igiena acestora, mastile sunt ambalate si sigilate in pungi. Fiecare punga contine doua masti.

Mastile sunt realizate din material de polipropilena, cunoscut sub denumirea de TNT. Este un material netesut, care este realizat prin tehnica asemanatoare realizarii hartiei.

Practic se suprapun fibrele strat cu strat si se preseaza. Acest procedeu asigura o densitate foarte ridicata si are o distanta intre fibre de dimensiunea partilor dintr-un micron, ceea ce il face potrivit destinatiei pentru masti.

Consumatorul este familiarizat cu acest material, intalnindul sub diferite forme, precum: halatele de unica folosinta ale medicilor, sacose sau dosul de la canapele.

Este importat de retinut ca pentru o protectie eficienta este importanta densitatea materialului. Un material prea subtire este impropriu, deoace nu va retine nici macar praful.

Materialul utilizat de Casa Bindea are o densitate de 70 si 80 gr/mp, ceea ce il face un bun filtrant, dar in acelasi timp asigura si o buna respiratie.

Pentru a evidentia calitatea mastilor noastre am realizat doua materiale video, pe care le-am postat pe pagina noastra de facebook, in care dorim sa le aratam clientilor nostri calitatea acestui material.

Astfel, in primul test am turnat apa in masca si apoi am asezat-o pe un prosop de hartie. Desi s-a tinut masca in jur de o jumatate de minut pe hartie, aceasta nu s-a udat. Un alt test a constat in pulverizarea in masca a unui jet de lichid, pentru a vedea daca masca retine particulele de lichid. Masca a trecut cu brio testul.

De asemenea am fiert masca pentru a arata clientilor ca aceasta rezista la fierbere, putand fi sterilizata in casa.

 

Masca se poate spala usor la mana cu apa si sapun, putandu-se reutiliza de mai multe ori.

https://www.facebook.com/vasile.beclean.1/videos/245161773290110/

 

Masca de protectie , confectionata de Casa Bindea a trecut testul cu jetul de sprei.

https://www.facebook.com/vasile.beclean.1/videos/243260400146914/

Testam mastile produse de Casa Bindea Srl - test de stelizare prin fierbere - test de impermebiabilitate/ testul apei.

 

 

Primim comenzi la  telefonul 0756681188 sau pe pagina de facebook Casa Bindea Dulceturi https://www.facebook.com/casabindea.dulceturi .

CasaBindea Dulceturi


Adresa noastra este Bistrita, str. Codrisor, nr. 30A. tel 0756681188, Bistrita, str. Codrisor nr 30A

 

 

Vasile Nelutu Bindea

0 comentarii13762 vizualizări04 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0