Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
E.ON Energie Romania a modernizat instalatia de nocturna a stadionului Arena Nationala.

Compania E.ON Energie Romania a realizat lucrarile de modernizare a instalatiei de nocturna a stadionului Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul unui proiect mai amplu, care a vizat pregatirea pentru turneul UEFA EURO 2020. Lucrarile au urmarit imbunatatirea nivelului de iluminat, astfel incat nocturna stadionului sa fie conforma cu cerintele UEFA. Conform Ghidului UEFA pentru stadioane de calitate, sistemul de iluminat trebuie configurat in asa fel incat intreaga suprafata de joc sa fie iluminata in mod egal, fara zone in umbra si, de asemenea, trebuie sa integreze niveluri de iluminat conforme cu cerintele pentru transmisiunile HD TV.


Realizarea proiectului, care a venit in completarea nocturnei existente, a implicat lucrul la inaltime cu alpinisti utilitari, adaugarea a 60 de noi aparate de iluminat LED pe structuri metalice dedicate, proiectarea si montarea de instalatii electrice, realizarea de teste etc.

La finalul a 4 saptamani de lucrari de executie, o echipa de experti UEFA a verificat parametrii luminotehnici ai nocturnei modernizate. Pe langa avantajele bine cunoscute ale tehnologiei de iluminat LED, noua instalatie este cu atat mai performanta deoarece permite si integrarea cu sisteme de automatizare.

Stadionul Arena Nationala are o capacitate de 54.000 de locuri si a fost dat in folosinta in anul 2011.

In cadrul turneului final UEFA EURO 2020, care se desfasoara in perioada 11 iunie-11 iulie, Bucurestiul va gazdui patru partide, trei din grupa C si o optime de finala.

Despre E.ON Energie Romania
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 16 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,5 miliarde de euro.

0 comentarii2443 vizualizări11 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0