Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 14 August 2022 - 14587
O masina de epoca ce a apartinut lui Arnold Schwarzenegger vine la Bistrita!

Rombat asteapta vineri bistritenii sa admire masinile de epoca participante la "Castel Rally by EHRLE".  Bistrita, 19 mai 2022: In acest weekend, municipiul Bistrita va gazdui, in premiera, o etapa a "Castel Rally by EHRLE edVII", organizat de Classic Car Club si sustinut de compania Rombat, singurul producator integrat 360O de baterii auto din Romania. Un numar de 60 de masini de epoca, printre care si un vehicul despre care se spune ca a apartinut celebrului actor Arnold Schwarzenegger, vor putea fi admirate si fotografiate vineri, 20 mai 2022, intre orele 18.00-20.00, in parcarea fabricii Rombat, in cadrul paradei organizate de asociatia Classic Car Club. Fotografiile de la parada vor putea fi inscrise apoi intr-un concurs inedit cu premii oferite de Rombat. 

Cea de-a saptea editie a "Campionatului de raliuri de regularitate pentru vehicule istorice" include anul acesta, in premiera,  pe traseul Tg Mures  - Bistrita - Tg Mures,  60 de masini de epoca, unele fabricate in urma cu aproape 100 de ani.  Concurentii vor ajunge la Bistrita vineri, 20 mai 2022, incepand cu ora 18.00 si vor stationa pana la ora 20.00 in parcarea fabricii Rombat, din str. Drumul Cetatii, nr 4.

"Ne  bucuram ca putem sa le oferim, in premiera, locuitorilor municipiului Bistrita un regal auto. Vehiculele retro sunt cea mai buna dovada ca un produs de calitate dainuie peste timp si ne onoreaza ca organizatorii au ales ca punct de stationare si plecare in cursa fabrica Rombat, singurul producator 360O  de baterii auto din Romania. Ii invitam pe toti bistritenii sa admire bijuteriile auto pe patru roti care si-au anuntat prezenta  si sa se inscrie in concursul inedit pe care l-am pregatit pentru ei", a declarat George Chirita, director de vanzari si marketing al companiei Rombat.

Cele 60 de automobile retro inscrise in cursa provin din Romania dar si din strainatate - Ungaria, Germania si Spania. Cel mai vechi vehicul este un Plymouth fabricat in 1938 iar cel mai celebru este un Excalibur Phaeton despre care se spune ca a apartinut celebrului actor Arnold Schwarzenegger. Bistritenii vor putea vedea vineri, in parcarea Rombat si alte marci celebre de masini de epoca precum Ford Mustang fabricate in anii 60, un Fiat Ballila fabricat in 1940 dar si o Volga din 1957.

"Ne bucuram ca am reusit sa reluam campionatul dupa doi ani de pauza impusa de criza sanitara. Multumim echipei Rombat pentru sustinere si gazduire si ii asteptam pe bistriteni sa facem fotografii si sa le povestim istoria masinilor inscrise in competitie", a declarat Robert Laszlo,  organizatorul raliului de regularitate "Castel Rally by EHRLE" , pasionat de vehicule de epoca.

Compania Rombat invita bistritenii vineri, 20 mai 2022, de la ora 18.00, in parcarea fabricii, pentru a admira automobilele retro, a face fotografii si a participa la concursul organizat de Rombat in social-media.

 

Concurs inedit pentru bistriteni! 

Bistritenii pot castiga unul dintre cele 3 trollere Samsonite Base Boost, una din cele 5 umbrele Traveler sau 2 Vibe Power Bank&Speaker daca posteaza o fotografie efectuata la parada din parcarea Rombat si o posteaza pe contul personal de Facebook fotografia folosind  hashtag-urile #LaROMBAT si #CastelRally.

Fotografiile facute la parada din parcarea Rombat pot fi incarcate pe contul personal de Facebook in intervalul vineri, 20 mai 2022, orele 18.00 - duminica, 22 mai 2022, orele 23.59.  

Castigatorii vor fi desemnati prin extragere si contactati individual, prin intermediul contului de Facebook, cu care s-au inscris in concurs.  

 

 

Despre Rombat:

SC Rombat Bistrita este singurul producator integrat 360O de baterii auto din Romania si lider al pietei locale, din 1997. Fondata in urma cu peste 40 de ani, in 1980, "Acumulatorul Bistrita" si-a schimbat denumirea in 1991, devenind SC Rombat SA. Compania a fost detinuta de stat pana in 1996 cand, in urma privatizarii, a fost cumparata de angajati. In 2012 Rombat Bistrita a fost preluata de Metair International Holdings Cooperatief U.A., parte a grupului Metair Investment Limited. De-a lungul timpului, Rombat a produs si vandut baterii auto in peste 40 de state, de pe 4 continente. Compania are un parteneriat strategic de peste 25 de ani cu Dacia Renault iar in 2017 a devenit furnizor pentru Ford Craiova. In 2021 compania a obtinut certificarea Q1 Ford, care atesta standardul maxim de excelenta ca furnizor OEM.

In 2022, ca urmare a unui demers consolidat de constructie de brand si redefinire a valorilor, compania isi reafirma rolul in piata romaneasca si internationala, ROMBAT pozitionandu-se astfel ca "bateria care misca economia".

www.rombat.ro

 

 

 

0 comentarii2905 vizualizări19 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0