Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
"Ceea ce te bantuie te va gasi" MEN, noul film al lui Alex Garland, este din 9 septembrie la cinema.

De la regizorul "Ex Machina" si "Annihilation", MEN este un horror psihologic intens, care te va bantui zile la rand. Dupa sinuciderea sotului ei, Harper se retrage in pitorescul mediu rural englezesc, sperand sa gaseasca un loc in care sa reuseasca sa se vindece. Dar cineva - sau ceva - din padurea din apropiere pare ca o urmareste. Totul se transforma rapid intr-un veritabil cosmar, marcat de amintirile si de temerile sale cele mai sumbre. Un barbat gol o urmareste si vrea sa patrunda in casa ei, vicarul incearca sa o molesteze, iar toti cei cu care Harper intra in contact, proprietarul cladirii, barmanul, politistul, adolescentul incep sa semene intre ei, transformandu-se in arhetipul barbatului agresiv si sexist. Aflam ca James, sotul lui Harper, s-a sinucis pentru ca ea ar fi vrut sa divorteze, satula de abuzul lui emotional. Temerile si amintirile lui Harper o bantuie si prind contur, metamorfozandu-se intr-un pericol real, totul culminand cu un final tulburator si halucinant.

 

Vezi aici trailerul: https://bit.ly/3AfTQD3

 

Distribuit de HAPPYCINEMA®, MEN este un spectacol vizual visceral care "iti va face inima sa bata mai repede" (rogerebert.com), un test "Rorschach plin de teroare si depravare" (The Telegraph). Nominalizat la Oscar pentru "Ex Machina", Alex Garland impinge limitele genului si creeaza un univers tensionat, unde pericolul pandeste de pretutindeni, din exterior si din interior.

 

MEN poate fi vazut incepand cu 9 septembrie in peste 50 de cinematografe din toata tara, in retelele HAPPYCINEMA®, Cinema City, Cinema One, Marcom, RADEF, la Cineplexx Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Palace Oradea, Cinema Trivale Pitesti si Carpati Sinaia, Cinema Arta Cluj-Napoca si Centrul Cultural Dacia din Bistrita.

 

HAPPYCINEMA® este a doua retea de cineplex-uri din Romania dupa numarul de locatii, fiind prezent in 8 orase (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bacau, Bistritia, Botosani si Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat in 2020 propria platforma de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

0 comentarii560 vizualizări23 august 2022
rss 2.0
rss 2.0