Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Jandarmii bistriteni au intervenit la un incendiu si au sesizat pompierii.

In noaptea de Craciun o casa ar fi ars daca acest lucru nu ar fi fost sesizat de catre jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil care se aflau intr-o actiune de patrulare in zona Subcetate. Acestia au observat ca iesea fum de sub acoperis si scantei pe cosul de evauare  si au solicitat imediat interventia pompierilor la fata locului. Imediat jandarmii i-au trezit pe proprietari, doi bunici de 71 de ani si au incercat limitarea extinderii incendiului,  astfel fiind limitate pagubele produse.

 

 

       Au umblat la colindat si s-au intalnit cu jandarmii

       Cu toate recomandarile facute de catre autoritati au existat si bistriteni care au tinut neaparat sa se intalneasca in grup mai mare de 6 persoane si sa mearga la colindat. Din pacate acestia s-au intalnit cu jandarmii si cele 8 persoane au fost sanctionate cu cate 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu apartin aceleiasi familii.

      De asemenea, tot in noaptea de Ajun jandarmii au mai depistat in aria de competenta 7 persoane care mergeau la colindat cu toate ca era trecut de ora 23.00. Cei in cauza au fost sanctionati pentru nerespectarea masurilor privind restrictiile de libera circulatie a persoanelor in afara locuintei/gospodariei in intervalul orar 23.00-05.00, cu amenzi in valoare de 1.500 de lei si 4 avertismente scrise.

       In Ajunul Craciunului, jandarmii au mai aplicat sanctiuni pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie, pentru nerespectarea masurilor privind distantarea fizica si protectia individuala. In total au fost aplicate 29 de sanctiuni, astfel: 13 amenzi in valoare de 5.800 de lei si 16 avertismente scrise.

0 comentarii1750 vizualizări26 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0