Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Misiuni executate pe perioada Craciunului si rezultatele obtinute.

Si in ultimele trei zile de sarbatoare jandarmii au continuat misiunile privind verificarea respectarii prevederilor legale in vigoare. A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 588 de locatii, fiind aplicate in total 90 de sanctiuni, astfel: 41 de amenzi in valoare de 21.750 lei si 49 de avertismente scrise.

       Numai pentru persoanele care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00 au fost aplicate amenzi in valoare totala de 9.250 de lei, respectiv pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala au fost aplicate amenzi in valoare de 8.800 lei.         

     Totodata, informam pe toti cei interesati faptul ca in conformitate cu Hotararea C.J.S.U. nr. 124 din 27.12.2020, avand in vedere faptul ca incidenta cumulata a cazurilor de imbolnaviri cu Covid-19 in ultimele 14 zile  este mai mare decat 1,5/1000 si mai mica de 3/1000 de locuitori, in municipiul  Bistrita  activitatea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, se va desfasura fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului si in intervalul orar 6,00-23,00. Aceleasi restrictii se aplica si activitatii operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc. Purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise.

       Va recomandam tuturor ca in continuare sa evitati aglomeratiile si intalnirile cu prietenii pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

        Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului, atat independent cat si in cooperare cu alte structuri pana la incetarea masurilor restrictive.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii454 vizualizări28 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0