Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Sinteza cu sanctiunile din noaptea de revelion.

Au organizat petreceri de Revelion la cabane si au avut parte de vizita jandarmilor. Cu toate recomandarile facute de catre autoritati au existat si cetateni care au tinut neaparat sa petreaca in noaptea de Revelion la cabane, alaturi de multi prieteni. Ca urmare, pe langa invitati cei in cauza au avut parte si de vizita jandarmilor.

        La Piatra Fintinele, jandarmii montani au intervenit la o cabana unde era organizata o petrecere care deranja toti vecinii de la cabanele din imediata apropiere. Au fost aplicate participantilor 6 avertismente scrise. Totodata, la Colibita jandarmii montani au intervenit la o cabana unde de asemenea era organizata o petrecere, desi astfel de activitati sunt interzise in aceasta perioada. Au fost aplicate 2 sanctiuni in valoare totala de 1.000 de lei pentru pentru participarea la astfel de evenimente. De asemenea si organizatorul a fost anctionat cu amenda in valoare de 2.000 de lei. Tot in acest caz, pentru tulburarea ordinii si linistii publice in zona, jandarmii au mai aplicat o sanctiune de 500 de lei.

       In noaptea de Revelion, jandarmii au mai aplicat sanctiuni si pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie. Jandarmii au depistat atat la Piatra Fintinele, Colibita si Figa 6 persoane care se aflau in spatiul public dupa ora 23.00, fara a avea un motiv legal bine intemeiat, fiind aplicate in acest caz 6 avertismente scrise.

        Jandarmeria Bistrita-Nasaud reaminteste tuturor celor interesati faptul ca in conformitate cu prevederile legale in vigoare se interzice:

-          desfasurarea de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri in spatii inchise si/sau deschise, publice si/sau private;

-          organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, mese festive), in spatii inchise sau deschise cum ar fi, fara a se limita la acestea saloane, camine culturale, restaurante baruri, terase, cafenele, sali/corturi de evenimente.

 

 

0 comentarii3052 vizualizări01 ianuarie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0