Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Misiunile executate de catre jandarmi pe perioada minivacantei de Anul Nou.

Jandarmii au continuat misiunile privind verificarea respectarii prevederilor legale in vigoare si in minivacanta de Anul Nou. A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 1.942 de locatii.

       In perioada mentionata au fost aplicate sanctiuni pentru persoanele care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00, respectiv pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala. Totodata au mai fost aplicate sanctiuni privind nerespectarea legii nr 61 din 1991, actualizata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Au aplicate in total 72 de sanctiuni, astfel: 20 de amenzi in valoare de 8.600 lei si 52 de avertismente scrise.          

       Va recomandam tuturor ca in continuare sa evitati aglomeratiile si intalnirile cu prietenii pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

        Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului, atat independent cat si in cooperare cu alte structuri pana la incetarea masurilor restrictive.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii458 vizualizări04 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0