Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Barbat de 33 de ani care trebuia sa se afle in carantina la Bucuresti - depistat de jandarmi in gara.

Duminica seara in jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil au depistat in Gara Bistrita Nord un barbat care ar fi trebuit sa se afle in carantina la domiciliu. Acesta este din Bucuresti si are 33 de ani.  Avand in vedere faptul ca nu are domiciliul in municipiul Bistrita, acesta a fost cazat la Centrul de Noapte.

 

 

       Un grup de 6 tineri depistati de catre jandarmii montani in cursul noptii pe barajul Colibita

      Tot la acest sfarsit de saptamana, jandarmii montani Colibita au depistat un grup de 6 tineri care se plimbau in zona barajului Colibita, dupa ora 23.00, fara a avea un motiv bine intemeiat si fara a avea asupra lor declaratii pe proprie raspundere. Cei 6 tineri sunt din Bistrita, Prundu-Bargaului si Ilva-Mare si au declarat ca doreau doar sa admire peisajul si sa viziteze zona. Au fost aplicate 6 sanctiuni: doua amenzi in valoare totala de 1.000 de lei si 4 avertismente scrise.

         De asemenea, pe parcursul acestui sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat in total 104 sanctiuni, astfel: 61 de avertismente scrise, respectiv 25 de amenzi in valoare totala de 14.550 lei. Abaterile sanctionate sunt respectarea masurilor privind masurile de protectie individuala, nerespectarea masurilor privind libera circulatie in intervalul 23.00-05.00, patrunderea in fondul forestier fara drept, consumul de alcool in spatiul public neamenajat si cersetoria.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1603 vizualizări11 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0