Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Misiunile executate si rezultatele obtinute de catre jandarmi pentru protejarea populatiei in judetul B-N.

Jandarmii continua misiunile privind verificarea respectarii prevederilor legale in vigoare pe linia prevenirii si combaterii imbolnavirilor cu SARS-COV-2, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud. In ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 105 locatii,  fiind legitimate 430 de persoane. Au fost aplicate in total 72 de sanctiuni, astfel:  15 amenzi in valoare de 7.500 lei si 57 de avertismente scrise.         

       In aceasta noapte au fost depistate 3 persoane care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00. In schimb majoritatea sanctiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

         Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului, atat independent cat si in cooperare cu alte structuri, pana la incetarea masurilor restrictive.

       Pentru a evita imbolnavirile va recomandam tuturor ca in continuare sa respectati masurile de igiena individuala si colectiva, cele de protectie individuala si sa evitati aglomeratiile.         

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii386 vizualizări03 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0