Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
S-a dat startul inscrierilor pentru scolile de subofiteri de jandarmi din tara.

Incepand de astazi, 15 februarie 2021, a demarat o noua sesiune de admitere pentru tinerii care doresc sa urmeze una dintre institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

        Tinerii care doresc sa devina jandarmi, pot opta pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani sau  Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, pentru subofiteri de jandarmi fiind disponibile un numar de 400 de locuri.

       Persoanele care indeplinesc conditiile si criteriile necesare pot depune cererea de inscriere in perioada 15 - 28 februarie, la Biroul  Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

          Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Dupa incheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologica a candidatilor, proba de evaluare a performantei fizice si a cunostintelor, iar in final, examinarea medicala a candidatilor ramasi in concurs dupa parcurgerea etapelor amintite.

          Pentru evaluarea performantei fizice, candidatii pentru scolile militare din judetul Bistrita-Nasaud sunt repartizati in unul dintre cele 7 centre zonale din tara si anume la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca unde vor fi evaluati alaturi de candidatii din judetele: Alba, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj, Sibiu.

         Proba de evaluare a cunostintelor va avea loc la data de 27 martie 2021, la unitatile de recrutare, respectiv la sediile inspectoratelor judetene in functie de domiciliul sau resedinta candidatului inscris/a in cartea de identitate, cu exceptia situatiilor care nu permit acest lucru din motive obiective. Unitatile de recrutare vor fi desemnate unitati de selectie prin ordin/dispozitie a inspectorului general.

 

           Detalii cu privire la aceasta sesiune de admitere se regasesc pe site-ul institutiei noastre: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3  sau ale fiecarei institutii de invatamant:

       - Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, arma Jandarmerie - http://www.scoaladragasani.ro/

      - Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, arma Jandarmerie - https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

           Dupa fiecare proba de concurs, scolile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obtinute de candidati.


 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1148 vizualizări15 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0