Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
4 fapte penale in urma unei interventii care a avut loc ca urmare a unei altercatii dintre doi frati .

Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit luni seara intr-unul din cartierele municipiului Bistrita, unde doi barbati au provocat un scandal care a culminat cu o altercatie intre acestia.

         Ajunsi la fata locului, jandarmii au aplanat conflictul si au constatat faptul ca pe fondul consumului de alcool, dupa un schimb dur de replici doi frati de 43, respectiv 35 de ani, au ajuns la violente. Avand un conflict mai vechi fratele mai mare l-a lovit initial cu un lemn in zona capului, celalalt atacandu-l la randul sau cu un topor in zona umarului. Totodata, au fost distruse mai multe bunuri din locuinta acestuia.

         Jandarmii au intocmit pe numele celor doi barbati actele de sesizare pentru infractiunile: loviri sau alte violente, distrugere si amenintare, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

        La fata locului a fost solicitat si un echipaj medical dar cei in cauza au refuzat transportul la spital.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii1232 vizualizări24 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0