Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Arhiepiscopia Clujului lanseaza Campania: "Daruieste o tableta pentru o sansa la educatie!"

In contextul in care lumea noastra este tot mai bulversata de pandemia de coronavirus, sanatatea si viata oamenilor sunt daruri pentru care merita facut orice efort si sacrificiu. Acestora li se adauga in mod obligatoriu si educatia, care trebuie sa ramana o prioritate pentru intreaga societate, singura care ne ofera sansa de a privi cu incredere spre copiii si tinerii nostri si spre viitorul nostru ca popor.

 

Pentru a veni in sprijinul elevilor defavorizati, care nu au un minim necesar pentru a-si continua pregatirea scolara de acasa, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului lanseaza public, incepand din data de 4 mai 2020, apelul pentru campania: "Daruieste o tableta pentru o sansa la educatie!"

 

Scopul acestei campanii este de a achiztiona tablete pentru copiii din mediile defavorizate din orasele si satele Arhiepiscopiei si este deschisa tuturor celor care doresc sa se implice si sa sa isi ofere sprijinul.

 

Donatiile pot fi facute in contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania pentru acest proiect.

Dupa incheierea acestei campanii, in data de 10 iunie 2020, Arhiepiscopia Clujului, in colaborare cu Inspectoratele Scolare din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud ii va identifica pe elevii care au mai

multa nevoie de acest sprijin si va achizitiona tabletele, care vor fi oferite institutiilor scolare din comunitatile defavorizate.

 

Arhiepiscopia adreseaza multumiri celor care vor sprijini campania, in numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozitati, avand convingerea ca o binefacere se poate revarsa oricand asupra binefacatorului, chiar si aici,  pe pamant.

 

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Clujului

 Pr. Bogdan Ivanov

0 comentarii3437 vizualizări04 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0