Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Vineri 29 Martie 2024 - 14587
TABARA DETOX FRESH 04 - 10 iulie 2020.

8 MOTIVE PENTRU CARE ITI RECOMAND SA MERGI IN Tabara DETOX FRESH Colibita!

Iti vei petrece un miniconcediu pt sanatatea ta fizica , emotionala si mintala!

Vei invata cum sa-ti pastrazi o sanatate excelenta, pt. tot restul vietii!

Vei face in fiecare zi miscare recreativa si drumetii in muntii Calimani!... Zona cu cea mai mare incarcatura de ozon din Europa!

Vei invata cum sa te alimentezi sanatos si eficient in functie de particularitatile personale!

Vei invata cum sa iti controlezi dependentele, si cum sa iti stapanesti emotiile care iti genereaza comportamente alimentare nocive!

Vei invata practic, cum sa iti stapanesti impulsul si pofta de a manca alimente si cantitati care iti fac rau!

Vei elimina foarte multe din toxinele si parazitii stocati in corpul tau din diverse motive.

Te vei intoarce acasa cu cateva kilograme mai putin,cu multa vitalitate si multumire de sine!

 

Pretul taberei pentru EDITIA de 7 ZILE este de

2860 Lei  2670 Lei/Persoana sau 4960 Lei 4300 Lei/ Cuplu/Soti/Prieteni

*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile pentru rezervararile efectuate pana in data de 28.06.2020.

SUNA ACUM - 0745 678 609

Urmatoarea sesiune este programata pe

 

 

04 - 10 iulie 2020

Bun gasit iubitori ai aerului de munte, ai provocarilor si ai mini concediilor. Sunt Simion Pop, terapeut in terapii complementare si creator al taberei de detoxifiere […]

SUNA ACUM - 0745 678 609

Noua varianta DETOX FRESH Colibita este un concept holistic de concediu pt odihna si sanatate care imbina in mod hibrid detoxifierea (igienizarea interioara a organismului),cu odihna recreativa ce presupune zilnic miscare fizica in aer liber ,drumetii montane in muntii Calimani,un meniu adecvat procesului de detoxifiere si deparazitare a organismului,cat si conferinte,workshop-urisi activitati de initiere in arta meditatiei,cu tehnici de dezvoltare personala pt. contrul emotional si gestionare a stresului.

Noua varianta DETOX FRESH este un superconcediu de 6 nopti si 7 zile ce presupune 4 zile deprogram cu activitati si meniu predominant lichid (sucuri de legume ,fructe si lapte vegetal), special conceput pt realizarea procesului de detoxifiere si deparazitare

3 Zile de revenire cu activitati recreative si meniu pre si probiotic vegetarian (Sucuri de legume si fructe, smoothie, shake-uri, lapte vegetal salate si supe creme), special concepute si preparate pt. repopularea tractului digestiv si refacerea florei intestinale ca urmare a detoxifierii si eliminare a stocurilor de materii toxice depozitate in interiorul tractului digestiv,cat si la nivel celular.

Iti recoandam un astfel de concediu pt. sanatatea ta fizica,emotionala si mentala, cel putin o data pe an,si astfel vei prevenii multe probleme de sanatate, iti vei consolida imunitatea, si te vei bucura de viata cu multa energie si vitalitate

Acest concediu,desi este supervizat medical si psihologic nu se substituie unui tratament medicamentos recomandat de catre medic si este recomandat tuturor persoanelor care vor sa-si optimizeze starea de sanatate sa dobandeasca un mai bun autocontrol corporal, emotional si mental si sa previna unele boli metabolice

Locatia pensiunea IZVORUL ZANELOR care gazduieste acest prograram DETOX FRESH pt. odihna,recreere si sanatate este situata la poalele muntilor Calimani in loc. Colibita,zona cu cel mai dens ozon in atmosfera din tara.Oofera intimitate si un confort echivalent a 4 stele cu zona de SPA ,piscina si sauna.

SERVICII INCLUSE


-Cazarea in conditii de 4 stele, 3 nopti pentru taberele de 4 zile si 6 nopti pentru taberele de 7 zile
-Meniu special conceput, predominant lichid pentru favorizarea procesului de detoxifiere si deprazitare
-Programele informationale conferinte si ateliere de lucru pe teme de nutritie si dezvoltare personala
-Programe de initiere in arta meditatiei pentru controlul emotiilor si al stresului.
-Meditatie dinamica pentru eliminarea emotiilor reprimate (detoxifiere emotionala)
- DETOX SPA proceduri la nevoie
- Antrenament fizic in aer liber, zilnic..
- Traseu montan in zonele cu cea mai mare incarcatura de ozon si ionii de iod in atmosfera din Europa.Colibita, la poalele muntilor Calimani (in functie de conditiile climaterice).
- Croaziera cu velierul pe lacul Colibita
- Disponibilitate maxima din partea personalului, echipei Detox fresh
- Determinarea parametrilor biologici si biochimici prin biofeedback, fara prevalari sanguine, fisa de recomandari, 2 determinari care evidentiaza optimizarile metabolice de la valorile initiale la cele de dupa detoxifiere
- Arta dansului workshop de initiere in arta dansului de societate



SERVICII OPTIONALE


(se achita separat) -masaj terapeutic 40 lei/sedinta/ora
-masaj pt drenaj limfatic, 40 lei /sedinta/ora
Terapeuti: Mircea Sburlea, Stelian Campan, Anca Vereb si Andreea Tapalaga

Inscrieri


Bistrita - Pop Simion - 0745 678 609
Arad - Vereb Dorina - 0746 046 118
Satu Mare - Huton Alice - 0745 323 789
La inscriere, va rugam sa va treceti numele si nr. de telefon, deoarece, cei inscrisi vor fi contactati de noi cu cel putin o saptamana inainte pentru completarea fisei personale, si pentru unele recomandari pregatitoare necesare inaintea inceperii programului de detoxifiere.

Important

La inscriere, va rugam sa va treceti numele si nr. de telefon, deoarece, cei inscrisi vor fi contactati de noi cu cel putin o saptamana inainte pentru completarea fisei personale, si pentru unele recomandari pregatitoare necesare inaintea inceperii programului de detoxifiere. Pe toata perioada taberei, de joi la pranz pana duminica la pranz, se vor consuma doar sucuri din legume, fructe si seminte, in combinatii special preparate de nutritionistul si bucatarul echipei care favorizeaza procesul de detoxifiere a organismului.

Datorita experientelor din taberele trecute si a faptului ca majoritatea participantilor vin de la distante mari, s-a concretizat ora de intalnire la Colibita in jur de ora 15:00, urmand ca de la ora 16:00 sa inceapa programul taberei.

De mentionat faptul ca o pregatire prealabila din punct de vedere alimentar se va face cu cateva zile inainte de tabara prin informatii furnizate participantilor telefonic.

 

Echipa

 

Actiunea va fi atent coordonata si monitorizata de specialistii
din cadrul echipei Kaulaspa Center

Simion Pop - Psiholog si terapeut in terapii complementare

Mircea Sburlea - terapeut

Stelian Campan - terapeut

Andrea Tapaleaga - terapeut

Aurora Moldovan - consilier pentru dezvoltare personala

Dorina Vereb - bucatar specialist in alimentatie RAW WEGAN

Sorin Cont - trainer

Mihaela Pop - coordonator proiect - Kaula Spa Center

 

0 comentarii9303 vizualizări28 iunie 2020




rss 2.0
rss 2.0