Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Vino in Edu.Camp.

Edu.Camp este un proiect dedicat tinerilor care vor sa se dezvolte atat personal cat si profesional prin metode formale si informale in cadrul mai multor atelierede lucru, training-uri, focus grupuri. Proiectul vizeaza o campanie de informare privind oportunitatile oferite de universitatile locale si regionale, sub forma unei campanii de consiliere profesionale adresata atat tinerilor absolventi cat si tinerilor care sunt in cautarea unui nou proiect personal.

Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society ofera posibilitatea ca tinerii sa poata participa timp de 2 zile la un camping educational, gratuit, prin care vor dobandi noi cunostinte in domeniile: managementul timpului, voluntariat, educatie financiara si dezvoltare personala.

Pe aceasta cale invitam tinerii doritori sa se alature proiectului.

Activitatea se va desfasura pe toata perioada lunii august.

Proiectul vizeaza si un concurs de lucrari scrise prin care tinerii pot evalua si descrie problemele societatii moderne.

Toti tinerii selectati vor primi tricouri personalizate.

Asteptam CV-ul si o scrisoare de motivatie la adresa creativeideasbn@yahoo.ro

 

Proiect coofinanta din bugetul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud prin finantari nerambursabile 2019Cu stima,

Neamti Raul Ciprian

Mobil: 0742 279 773

e-Mail: raulciprian00@yahoo.com

0 comentarii10514 vizualizări22 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0