Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Tinerii aleg modalitati eficiente de petrecere a timpului liber.

Asociatia Tineri pentru Comunitate a derulat Proiectul "Tinerii aleg modalitati eficiente de petrecere a timpului liber" a beneficiat de  2000 de lei finantare nerambursabila din partea Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. Proiectul si-a propus sa aduca in atentia persoanelor tinere din mediul rural, alternative eficiente de petrecere a timpului liber -  vizionare de filme cu scop educational in vederea reducerii discrepantei culturale dintre oportunitatile culturale din mediul urban si cele din mediul rural, prin implicarea in activitati care sa includa activitati nonformale. Sesiunile de vizionare de film au fost urmate de implicarea tinerilor in dezbateri si discutii libere le-a ofera acestora oportunitatea de a-si exprima punctul de vedere de a descoperii noi viziuni de dezvoltare personala. Grupul tinta al proiectului a fost reprezentat de tinerii (14 ani +) din mediul rural, populatie care este privata de evenimente socio-educative. Printre localitatile unde tinerii au beneficiat de activitatile proiectului amintim Ragla, Sieu-Odorhei, Lechinta, Prundul Bargaului, Caianu Mic, Sieu-Magherus, Galatii Bistritei, Dumitrita.

Tinerii s-au simtit valorizati, importanti pentru comunitatile din care fac parte. Arta vizuala a fost cunoscuta si apreciata de aproximativ 200 de persoane din mediul rural, prin intermediul activitatilor desfasurate.

 

 

0 comentarii9758 vizualizări31 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0