Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tanar ca tine sunt si eu. Spune da - comunicarii! Tineri antreprenori in comunitate.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud organizeaza in perioada  august - decembrie 2020  in cadrul Centrului de Tineret Bistrita  urmatoarele proiecte : Tanar ca tine sunt si eu, Spune da- comunicarii! si Tineri antreprenori in comunitate.

              Actiunile se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si constau in activitati  de munca in echipa si divertisment, ateliere de lucru, consiliere - orientare in cariera si campanii.

Prin aceste proiecte asiguram accesul egal al tinerilor marginalizati sau exclusi social la medii de invatare non-formala, urmarim ca tinerii implicati in proiecte sa isi dezvolte abilitati de comunicare si interrelationare, sa isi dezvolte abilitati pentru a face alegeri educational-ocupationale in vederea realizarii unui management al propriei cariere.

Toti cei interesati sa participe la cel putin unul din proiectele de mai sus pot sa ne contacteze la numarul de telefon 0735854296 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrita- Compartimentul de Tineret.

 

 .

 

 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud organizeaza pana la sfarsitul anului 2020 urmatoarele proiecte proprii : Art Terapie "Up not Down",  Concurs propuneri proiecte pentru tineri, Dezvoltarea tinerilor prin cunoasterea naturii, Informarea, consilierea si orientara in cariera a elevilor bistriteni, Creeaza daruieste si esti mai fericit! si Eco-Natura.

              Actiunile se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si constau in activitati de creatie, de munca in echipa si divertisment, ateliere de lucru, concursuri si campanii.

Prin aceste proiecte urmarim ca tinerii implicati sa aiba o mai buna    dezvoltare social-afectiva, fizica si cognitiva, o imagine de sine imbunatatita. Deasemenea dorim sa  atragem cat mai multi  tineri in activitati de petrecere a timpului liber prin : valorificarea traditiilor si obiceiurilor in viata culturala, muzica, dans si arte plastic, crearea de mecanisme de promovare a activitatilor si proiectelor derulate de organizatiile neguvernamentale de si pentru tineret in randul comunitatii.

Toti cei interesati sa participe la cel putin unul din proiectele de mai sus pot sa ne contacteze la numarul de telefon 0735854296 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrita- Compartimentul de Tineret.

 

    Cu stima, 

     Director executiv,

    Constantin Florian

0 comentarii3969 vizualizări19 august 2020




rss 2.0
rss 2.0