Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Sofer sub influenta alcoolului, depistat in flagrant de catre politisti.

La data de 1 iulie a.c., pe raza localitatii Ocnita, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au desfasurat activitati de supraveghere si control al traficului rutier. Politistii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire pentru un autoturism ce se deplasa pe Drumul Judetean 173 prin localitatea Ocnita, insa conducatorul acestuia nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea.

 In consecinta, echipajul a inceput urmarirea autoturismului, acesta fiind blocat si oprit la scurt timp, pe un drum agricol pe raza aceleiasi localitati.

 Cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, a fost identificat conducatorul autoturismului, respectiv un barbat de 57 de ani din Ocnita.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,81 mg/L alcool pur in aerul expirat, fiind mai apoi condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

Autoturism depistat cu 169 km/h, soferul s-a ales cu dosar penal

 La data de 1 iulie a.c., politistii din cadrul Compartimentului Rutier al Politiei orasului Beclean au desfasurat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe Drumul National 17.

 Intre localitatile Beclean si Sintereag, politistii au surprins cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maxima admisa este de 100 km/h.

 Fiind oprit pentru control a fost identificat conducatorul acestuia, un barbat de 42 de ani din Satu Mare.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a constatat faptul ca soferul autoturismului are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. Ulterior fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

 A fost intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, cercetarile fiind continuate de catre politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean.

 

 

 

Barbat depistat si incarcerat in penitenciar

 La data de 1 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai, au depistat un barbat de 42 de ani din Sant, care avea emis pe numele sau un mandat de arestare emis Judecatoria Nasaud.

 La aceeasi data, barbatul a fost predat politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariti, care l-au incarcerat in penitenciarul Bistrita.

 Barbatul a fost condamnat la 3 ani si 1 luna inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

0 comentarii1932 vizualizări02 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0