Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 30 Martie 2024 - 14587
Barbat retinut de politisti, in urma unor infractiuni la regimul rutier.

La data de 19 iulie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au luat masura retinerii fata de un sofer, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 In fapt, la data de 16 iulie a.c., un sofer de 32 de ani din Fantanele a fost surprins in flagrant delict conducand un autoturism pe Drumul Judetean 151 prin localitatea Sanmihaiu de Campie.

 Politistii au desfasurat verificari cu privire la barbat, constatand faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodata politistii au stabilit faptul ca autoturismul condus pe drumul public are aplicate placutele de inmatriculare care apartin altui autoturism, cel in cauza fiind neinmatriculat.

 In urma probatoriului administrat in dosarul penal intocmit cu privire infractiunile de conducere a unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, politistii au luat masura preventiva a soferului pentru 24 de ore.

 Barbatul de 32 de ani a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand sa fie prezentat in cursul zilei de astazi magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

 

 

Ordin de protectie emis impotriva unui barbat din Agrisu de Jos

  La data de 19 iulie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au emis un ordin de protectie provizoriu pentru protejarea unei femei de 66 de ani din Agrisu de Jos.

 In fapt, un barbat de 44 de ani din Agrisu de Jos, la finalul saptamanii trecute ar fi adresat cuvinte si expresii jignitoare cat si amenintari care au creat o stare de temere mamei sale de 66 de ani, in timp ce se aflau la domiciliul comun.

 Politistii au luat masura emiterii unui ordin de protectie impotriva barbatului, ulterior intocmind un dosar penal cu privire la infractiunea de amenintare, urmand documentarea faptei.

 

0 comentarii2926 vizualizări20 iulie 2021




rss 2.0
rss 2.0