Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Implicare prin reactie rapida in cea mai ampla campanie de informare si educatie a populatie.

Pentru a venii in sprijin la salvarea de vieti in contextul pandemiei de coronavirus, Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana, la nivelul judetului Bistrita Nasaud, de la declansare si pana in acest moment:
- ne-am implicat prin reactie rapida in cea mai ampla campanie de informare si educatie a populatiei, atat in mediul on-line cat si prin distribuirea de mii de materiale informative la nivel judetean care au contribuit la prevenirea si raspandirea pandemiei;
- am predat termometre cu infrarosu pentru masurarea temperaturii corporale de la distanta a populatiei afectate sau potential afectate, catre Inpectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita a Jud. B-N, ce sunt utilizate de catre paramedicii SMURD, care participa in prima linie a interventiei;
- am donat la Directia de Asistenta Sociala a Primariei Municipiului Bistrita un numar de 500 de sacose utile pentru distribuirea de alimente persoanelor izolate la domiciliu;

Ne derulam activitatea in limita atributiilor noastre legale in contextul Decretului Prezidential privind Starea de Urgenta, a Ordonantei Militare, respectam Ordinului M.A.I. care stabilelste atributiile Directiei de Sanatate Publica privind activitatea de voluntariat si Hotarari complementare ale Guvernului Romaniei.
Tot acest demers este pentru oameni si salvarea de vieti.
Am beneficiat de la nivel national de sprijinul sediului central al Crucii Rosii Romane, iar la nivel judetean de colaborarea Institutiei Prefectului, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si a altor institutii membre in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta B-N.
Situatia privind pandemia de Coronavirus este in dinamica. Informati-va din surse oficiale! Cea mai eficienta masura de protectie este izolarea. Guvernul Romaniei si Ministerele ne recomanda sa stam acasa!
Va dorim multa sanatate!


Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

0 comentarii6209 vizualizări24 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0