Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Vremuri grele, oameni cu simtul responsabilitatii!

Alina Rus, absolvent al facultatii de Farmacie din Targu-Mures, rezident si doctorand la Institutul de Biochimie al Academiei Romane din Bucuresti, manata de experienta pe care o are, de responsabilitatea innascuta pe care cariera aleasa o implica, si-a oferit voluntar serviciile pentru a ajuta la testarea probelor pentru CoVid-19.

 Bistriteanca ne-a explicat ca, la Bucuresti, a facut experimente de RT-PCR si considera ca ar fi de folos in completarea personalului din Bistrita-Nasaud care se pregateste pentru efectuarea de testari CoVid-19.

Prefectul Stelian Dolha a avut de indata o intalnire cu tanara pentru a stabili detalii care faciliteaza includerea Alinei Rus in echipa care va lucra in laboratorul de teste.

 "Astfel de tineri constiinciosi, constienti, cu spirit voluntar si care dau dovada de profesionalism prin asumarea carierei alese trebuie sustinuti si valorificati! Iti multumim, Alina, in primul rand ca ai venit in ajutor chiar aici, in locul tau natal! Esti un mare castig pentru judetul nostru!", a declarat prefectul Stelian Dolha.

 Printre calitatile profesionale care o recomanda pe Alina, se numara experienta sa ca doctorand la Departamentul de Biologie Moleculara si Celulara din cadrul Institutului de Biochimie al Academiei Romane (Bucuresti), precum si experienta ca farmacist rezident cu specializare in Laborator farmaceutic din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti.

De asemenea, Alina a urmat internship-uri de cercetare in domeniul sau la Oxford in cadrul programului RISE (Research and Innovation Staff Exchange) si a studiat, in cadrul programului ERASMUS, in Austria si Germania.

 

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/photos/a.340624112733752/2630150577114416/?type=3&theater

0 comentarii5999 vizualizări02 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0