Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Campanie umanitara "Ajuta-ma sa ajut!"

Directia Generala de Asistenta Sociala si Persoane cu Dizabilitati AEDOPS ROMANIA lanseaza campania umanitara "Ajuta-ma sa ajut!" strangere de alimente, produse igienico sanitare, haine si dulciuri. 

 "Ajuta-ma sa ajut" este numele campaniei umanitare sub care Directia Generala de Asistenta Sociala  si Persoane cu Dizabilitati AEDOPS ROMANIA doreste sa stranga alimente si produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.

 

 Pachete alimentare si pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate in izolare la domiciliu, in limita resurselor disponibile, si in stransa legatura cu autoritatile locale, ong-uri, fundatii si institutiile publice.

 "Este momentul sa ne implicam si sa fim responsabili pentru viitorul acestei tari. Campania Umanitara Ajuta-ma sa ajut', a afirmat Riccio Daniela, Presedinte - director general Directia Generala de Asistenta Sociala si Persoane cu Dizabilitati AEDOPS ROMANIA.

Nevoile urgente ale familiilor care traiesc in saracie extrema pe care Directia Generala de Asistenta Sociala Persoane cu Dizabilitati Copii si Adoptii AEDOPS ROMANIA le va acoperi prin fondurile obtinute din donatii, sunt: achizitia de alimente de baza, bunuri de stricta necesitate, medicamente si produse de igiena, dar si plata chiriei, plata cheltuielilor de intretinere sau a utilitatilor.

 "Copiii, tinerii si familiile pe care le ajutam sunt cu atat mai expuse in fata saraciei extreme".

 Criza medicala cauzata de pandemia COVID-19 este urmata de o criza umanitara, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS ROMANIA - Directia Generala de Asistenta Sociala si Persoane cu Dizabilitati AEDOPS lanseaza campania umanitara "Ajuta-ma sa ajut!", pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

 

Directia Generala de Asistenta Sociala si Persoane cu Dizabilitati AEDOPS

Str. Popa Tatu nr 78, sector 1.

Telefon: 0722.70.70.22/ 0766.548.136/0770.658.131

 

0 comentarii5180 vizualizări20 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0