Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Gala "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati" se va desfasura online.

Dragii nostri, Intr-un an atipic si deloc usor, ne continuam misiunea careia ne dedicam trup si suflet de 30 de ani - aceea de a veni in sprijinul copiilor si familiilor aflate in dificultate.

Fundatia Inocenti Bistrita organizeaza a XIV-a editie a Galei anuale de caritate - Gala "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati".

Gala este cel mai important eveniment de anul acesta al fundatiei, eveniment in care ne unim fortele pentru a oferi copiilor speciali sanse la o viata mai buna, cat mai aproape de normalitate, la recuperare si bucurie.

In contextul pandemiei, pentru prima data in istoria organizatiei, Gala "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati" se va desfasura online si ea va fi deschisa publicului larg, tuturor celor care vor sa vada mai indeaproape ce activitati desfasuram.

In cadrul Galei vor avea lor numeroase momente frumoase, invitati speciali online din Romania si USA, nume sonore din diverse domenii de activitate care sustin cauza noastra, inclusiv o licitatie on-line a unor bijuterii de aur pe care o doamna din America, cu suflet mare, le-a donat pentru a sustine actiunile fundatiei.

Va invitam pe aceasta cale sa fiti alaturi de noi, sa ne ajutati sa aducem un zambet pe chipul copiilor speciali pe care Fundatia Inocenti ii are in grija an de an si sa ne sustineti cu popularizarea evenimentului. Mai multe detalii gasiti la - http://inocenti.ro/ro/gala2020/.

--------

Fundatia Inocenti / Romanian Children s Relief (RCR) ofera, inca din anul 1990, sprijin si suport specializat copiilor si familiilor aflate in dificultate din Romania, activitatea fundatiei la Bistrita incepand in anul 1998. De atunci, an de an, sute de copii si parinti au beneficiat gratuit de activitati de terapie, consiliere sau recuperare, scopul nostru fiind sa ne asiguram ca toti copiii cu nevoi speciale sau dezavantajati din punct de vedere socio-economic, primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-si atinge potentialul maxim in viata.

Avem, an de an, peste 650 de copii si peste 200 de mamici din Bistrita-Nasaud care beneficiaza de serviciile oferite de Fundatia Inocenti.

In prezent avem trei servicii sociale licentiate, care vizeaza dezvoltarea copiilor din perioada copilariei mici pana la adolescenta, inclusiv bebelusi abandonati, copiii de etnie roma, copiii cu dizabilitati dar si familiile acestora.

 

 

 

 

Acestor servicii li se adauga si numeroase programe destinate copiiilor speciali: programul "Interventie Timpurie" (se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, cu intarzieri in dezvoltare si dizabilitati neuro-psiho-motorii), programul de suport educational (pentru prevenirea abandonul scolar in randul copiilor ce provin din medii defavorizate), programul "Viata Copilului" (ofera activitati terapeutice, de consiliere si educatie care se confrunta cu probleme medicale si perioade lungi de internare), programul "Eu si familia Mea" (suport zilnic pentru copiii si tinerii institutionalizati cu dizabilitati grave).

Avem 24 de angajati care, impreuna cu voluntarii, lucreaza in spitale, scoli, centre de plasament, la domiciliul beneficiarilor sau in comunitate, pentru a le oferi sprijin atat copiilor, cat si familiilor acestora.

Echipa si programele noastre inspira incredere, creeaza solutii, dovedesc integritate, arata respect fata de oameni, impartasesc si celorlalti din expertiza lor si ii sustin pe cei care au nevoie de o noua sansa.

Va invitam si pe dvs., daca timpul va permite, sa ne vizitati si sa aflati mai multe despre activitatile noastre, despre copiii speciali pe care ii avem in grija si despre oamenii care lupta pentru a le da o sansa copiilor dezavantajati.

Va multumim pentru sustinere!

 

 

Laura Filipoi,

Director

Fundatia Inocenti Bistrita

0758236448

 

 

0 comentarii2968 vizualizări12 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0