Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Gala (on-line) Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati.

Ne apropiem cu pasi repezi de editia din acest an a "Galei Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati".  Evenimentul va avea loc, pentru prima data in istoria Galei,  online, vineri 4 decembrie de la ora 18:30 pe pagina de Facebook si pe site-ul Fundatiei Inocenti http://inocenti.ro/ro/gala2020/.

  Chiar daca a XIV-a editie va fi una atipica, avem alaturi de noi invitati speciali din tara si de peste hotare care si-au facut timp sa participe la evenimentul nostru.

 Avem onoarea de a-l avea alaturi, ca prezentator pe bunul nostru prieten Constantin Trofin, care se va asigura ca Gala sa fie presarata cu buna dispozitie si umor.

 

Alaturi de noi este, Don Hahn -regizor si producator de filme in Hollywood, printre care amintim celebrele filme de animatie Lion King, Frumoasa si Bestia, Maleficent sau Cocosatul de la Notre Dame, dar si o buna parte dintre echipa cu care Don Hahn a lucrat in realizarea documentarului Hand Held (filmat in Bistrita)  despre activitatea caritabila a fotojurnalistului si totodata presedintelui Fundatiei Inocenti, Michael Carroll.

 

Mesaj vom primi si de la actorul Chris Cooper, castigator al premiul Oscar si de la Marianne Leone (actrita si scriitoare). 

 

Avem bucuria sa fie alaturi de noi si actorul Adrian Titieni, primul cosmonaut roman - Dumitru Dorin Prunariu si Dan Perjovschi - ilustrator, scriitor, jurnalist si autor de performance iar lista nu se opreste aici.

 

 Am pregatit cu aceasta ocazie si o licitatie de bijuterii pentru a sustine proiectele Fundatiei Inocenti, bijuterii din aur de 14 si 18 karate care poarta amprenta empatiei, a generozitatii si a dragostei purtate copiilor Inocenti de catre o sustinatoare a fundatiei din SUA.

   Bijuteriile se pot licita on-line, in data de 4 Decembrie, incepand cu ora 14:00 si pana la sfarsitul evenimentului. Link-ul licitatiei va fi disponibil atat pe site (http://inocenti.ro/ro/gala2020/), cat si pe pagina de Facebook a evenimentului

 (https://www.facebook.com/events/362211011592001/?active_tab=discussion).

 Licitatia dar si Gala sunt deschise publicului larg si tuturor celor care vor sa vada mai indeaproape ce activitatile pe care le desfasuram.

   Multumim: 

·         Sponsorului principal Transilvania Broker de Asigurare

 ·         Sponsorului de eveniment SC Campredo Construct SRL

 

 Va multumim pentru sustinere si va asteptam alaturi de noi!

 

 

Laura Filipoi

 Director,

 

 

www.inocenti.ro /www.rcr.org

0 comentarii2583 vizualizări02 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0