Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 19 Aprilie 2021 - 14587
Ziua in care am readus zambetul pe fata a peste 1000 de copii din judetul Bistrita-Nasaud.

"A venit momentul sa ne uitam mai atent in jurul nostru si sa ajutam. Nu mai putem fi indiferenti. Sunt mii de copii care au nevoie de noi, nu numai material. Sunt copii pentru care o vorba buna si o imbratisare reprezinta speranta unui viitor mai bun. Pentru ei nu este important ca nu au caldura suficienta in casa sau ca mananca doar o data pe zi, ci faptul ca cineva ieri le-a trecut pragul si le-a dat o farama de speranta. Ieri am vazut cum arata neputinta si dezamagirea parintilor resemnati ca nu pot mai mult de atat. Este datoria noastra morala sa-i sprijinim cu ceea ce putem pe fiecare dintre ei." - a spus  Parintele Doctor Emanuel Vidican

 Actiunea desfasurata in data de 20 decembrie 2020 a fost posibila datorita parteneriatului realizat intre Protopopiatul Ortodox Bistrita, reprezentat de pr.dr.Emanuel Vidican si Asociatia Mission Happy Kids E.V, din Schorndorf  - Germania. Activitatea s-a desfasurat la Rodna, Centrul pentru Protectia Copilului din Beclean si Livezile.

 Multumim domnilor primari Grapini Valentin Iosif din Rodna si Simionca Traian din Livezile pentru toate eforturile de a identifica si a ajunge la copiii nevoiasi, care au primit rechizite, imbracaminte si alimente pentru Sfintele Sarbatori. Fiecare copil in parte are cate o poveste trista, care i-a induiosat pe binefacatorii veniti din Germania pentru a inmana cadourile.

 Satisfactia acestei actiuni a fost nemarginita si a eprezentat doar primul pas dintr-un  proiect mai amplu, prin care reprezentatii asociatiei din Germania isi doresc deschiderea unei case de copii la Livezile si construirea unui viitor stabil pentru cat mai multi copii aflati in situatii dificile.

 Multumim pe aceasta cale, in primul rand Asociatiei Mission Happy Kids E.V., dar si voluntarilor prof. dr. Baci Alina Luciana, prof. Baci Alin Dinu, Vlad Catalin si Hiriza Alexandru - membrii in Asociatia Umanitara Polixnova, fara de care actiunea nu ar fi putut avea loc.

 Bunul Dumnezeu sa le intoarca insutit faptele bune pentru ca au reusit sa aduca zambetul pe buze, macar catorva copii din judet!

 

A consemnat

prof. dr. Baci Alina Luciana

0 comentarii2450 vizualizări21 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0