Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Luni 13 Mai 2024 - 14587
Tap-Bec - tapitarie din piele naturala la nivel occidental.

S.C. Tap-Bec Prod S.R.L. Beclean este unicul atelier de prestari servicii si reparatii in pielarie pentru industria auto si persoanele fizice din Bistrita-Nasaud.

 Tap-Bec realizeaza la comanda invelitori din piele naturala inclusiv din piei exotice pentru volane, schimbatoare de viteza, burdufuri, frane de mana, cotiere, inclusiv schimbarea totala sau partiala a tapitariei interioara la autoturisme.

 Tap-Bec este singurul atelier din judet care monteaza la comanda tapitarie din piele naturala pentru autoturisme BMV, Mercedes, Ferari sau alte autoturisme de lux.

 Tap-Bec relizeaza tapitatrie din piele in conditii avantajoase pentru autocare, TIR-uri sau masini de cursa lunga, inclusiv pentru proprietari pretentiosi si cu gusturi sofisticate.

 Tap-Bec realizeaza la comanda toata gama de tapitarii acoperite cu piele naturala sau repara tapiteria existenta schimband total sau partial pielea uzata.

 Tap-Bec - tapitarie din piele naturala la nivel occidental.

 Tap-Bec - tapitarie cu piei naturale, import Germania si Italia in toata gama de culori solicitate de clienti.

 Tap-Bec are sediul la Beclean, strada Beclenut, numarul 54, telefon de contact firma 0263.343859.

 Telefon administrator firma - 0740.458409.

 

 

Videoclip cu produsele si lucrarile firmei la : http://www.youtube.com/watch?v=CZgKssbmOgk

7 commentarii49364 vizualizări20 septembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0