Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diaspora Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
CE SPUN ALTII DESPRE NUNTA ROMANO-AMERICANA DIN SEATTLE WASHINGTON.

La nunta lui Calin si Lisa de pe lacul Washington, au participat tineri din diferite tari, cu care am inchinat un pahar de sampanie si cu ajutorul nepoatei Calina, am intrat in vorba cu ei, inregistrand impresiile despre romani si nunta romaneasca.


Am participat la o nunta ca-n basme, cu lume multa din tari si continente diferite. A fost o atmosfera de pretuire, respect reciproc si unitate. Romanii sunt plini de viata.

DERIC KHUAT-Vietnam


Nunta lui Calin si Lisei a fost de talie mondiala, cu nuntasi din patru continente -America, Europa, Asia, Africa. Romanii s-au remarcat prin cantec si joc din tara lor.

 JORDAN BLOMBERG - San Francisco, California


Traistuta ce o am la gat o voi purta cu mandrie, din respect pentru romani si traditiile lor minunate.

ANNE YANG - China


Tuica si cornuletele de la Nasaud imi reamintesc de serile petrecute la bunica.

ADI SI  CRISTINA FENESAN - Cluj, Romania


La nunta de pe lac, romanii au fost la inaltime. Oameni de distractie, cu valsuri, tangouri si jocuri populare ardelenesti.

MARK SHKREBTAN - Rusia


Ceremonia creata de Calin si Lisa e o dovada ca sunt buni organizatori, au multi prieteni, sunt iubiti si au darul de a atrage  prin zambet si vorbe frumoase.

SOYT PHE - Cambogia


Am participat la nunta lui Calin si Lisei din Seattle. Calin este prietenul si colegul nostru de munca. Noi am venit din Argentina pentru a fi alaturi de el. Ne-a  invitat acasa la parinti, in Redmond la nr 2015, unde ne-am intalnit si cu bunicii din Romania, care ne-au servit si ne-au tratat romaneste.

VICTOR VARAKITSOMBOON - Thailanda


Oameni de exceptie, atasati si de distractie. Romanii sunt cu suflet nobil, iubesc tangoul, dans ce s-a nascut la noi in Buenos Aires, prin anul 1880 si ne mandrim ca s-a extins pe scara larga si la romani. A fost o nunta ca-n basme.

AUGUSTINA BAZZANO si FERNANDO MEZA -   Argentina


Romanii au creat farmec prin tinuta cant si joc.

DANIEL MYKYTYN - Ucraina


Sunt dascalita. La nunta lui Calin si Lisa am fost cuprinsa de  frumusetea  traditiilor romanesti, un domeniu complex in care se imbina armonios mostenirea artistica populara cu o activitate inca vie. Felicitari Lisa si Calin!

KATIE STRANDBERG - America


Felicitari Lisa si Calin! In curand ne vom casatori si noi. Va asteptam in Japonia! Nunta voastra e fara egal. Nu ne vom putea ridica la acest nivel. Traistuta romaneasca o s-o port la gat din respect pentru Romania chiar de ziua nuntii mele.

 BLISSA TANAKA - Japonia

 


 Ioan Mititean

 

0 comentarii10024 vizualizări25 august 2019
rss 2.0
rss 2.0