Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Unionistii strang randurile la Iasi.

Unionistii din Romania si Republica Moldova isi dau intalnire la Iasi, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Romane. Actiunea 2012 va sarbatori Mica Unirede la ora 10:00,in cadrul manifestatiilor oficiale dedicate evenimentului, din Piata Unirii, si la ora 16:00 va organiza Adunarea Generala, care va avea loc la Primaria Municipiului Iasi, sala "Vasile Pogor".

Steagurile tricolore uriase, panzele cu mesaje referitoare la necesitatea reintregirii nationale si cantecele patriotice vor reprezenta contributia unionistilor la marcarea zilei de 24 ianuarie in piata centrala din Iasi.

Dupa incheierea manifestatiilor oficiale, participantii se vor reuni la Primarie pentru a discuta despre realizarile din Anul Centenar, pentru a alege structura executiva a Actiunii 2012 si pentru a anunta calendarul campaniilor si evenimentelor care se vor desfasura pe parcursul anului 2019 in sensul Reunirii.

"In fiecare an sarbatorim Unirea Principatelor Romane la Iasi, locul unde Romania <> la 1859, atunci cand unionistul Alexandru Ioan Cuza a inceput sa implineasca visul de aur al romanilor. Este o ocazie excelenta pentru a ne reintalni cu colegii nostri din toata tara, primari care au adoptat Declaratii de Unirein 2018, tinerii care au mers in Marsul Centenarului, pe cei care au fost implicati in campania<<1 Milion pentru Unire>>, dar si pe aceia care impartasesc acelasi ideal si vor sa ni se alature,", a declarat Stefan Lupu, vicepresedinte alPlatformei Unioniste Actiunea 2012.

 

 

Platforma Unionista Actiunea 2012                                   

 

 ianuarie 2019

0 comentarii3843 vizualizări21 ianuarie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0