Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actionam impreuna impotriva Covid-19.

Patru organizatii civice din Romania lanseaza incepand de astazi, campania "Actionam impreuna pentru Basarabia", o campania umanitara de strangere de fonduri si echipamentele necesare pentru spitalele si oamenii aflati in dificultate din Republica Moldova. Platforma Unionista Actiunea 2012, Asociatii Dacii Liberi, Liga Studentilor din Iasi si Frontul Patriotilor Romani fac apel catre toti romani pentru solidaritate si implicare.

 "#Impreuna: Romani din dreapta si din stanga Prutului! Ne confruntam, ca si restul planetei, cu acest virus letal. Si il vom invinge IMPREUNA, pentru ca suntem ACEIASI. Implica-te si tu activ, donand sau participand in campania de sprijinire a romanilor afectati de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului.

 Uniti si la bine, dar mai ales la greu, vom invinge mereu! Implica-te si tu activ, donand sau participand in campania de sprijinire a romanilor afectati de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului. Uniti si la bine, dar mai ales la greu, vom invinge mereu!" indeamna la mobilizare organizatorii campaniei.

 Campania se va desfasura pe intreaga durata a crizei de Covid-19, iar toti cei care vor sa contribuie prin donatii o pot face prin www.actiunea2012.ro/doneaza.

 

  

PLATORMA UNIONISTA ACTIUNEA 2012     

                 07.04.2020

0 comentarii1288 vizualizări07 aprilie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0