Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Miercuri 21 Februarie 2024 - 14587
Ioan Borodi - inginerul bistritean care a invins virusii.

Pe langa gama larga de medicante lansate de oficiali si Big Pharma, romanii au de mai bine de un an un aliat de baza in tratarea  unei game largi de boli,  printre care si Covid 19.  Cei care ati citit ziarul Bistritanews stiti deja despre ce e vorba. E clar ca inventia inginerului bistritean Ioan Borodi, aparatul de produs ozon (O3) din gama EDO este deja o realizare remarcabila, benefica, chiar salvatoare pentru foarte multi pacienti infectati cu Covid 19.  Daca tratamentele experimentale si medicamentele oficiale promovate de guvernati costa mii de euro, aparatul de produs ozon costa doar o foarte mica parte din totalul efortului financiar oficial.

Bine, bine se vor intreba unii, ce face ozonul?  Pai ce face! Omoara (arde, neutralizeaza) bacterii, germeni, spori, virusi etc, practic toata gama de agenti patogeni ce pot imbolnavi un om. Dupa teste extinse si certificate pe plan national si international, (inclusiv din zona Lombardia - Italia) s-a demonstrat ca aparatele de produs ozon din gama Edo, distrug cu succes 99,9 la suta din virusi, inclusiv temutul Covid 19 si tulpinile sale periculoase.

 Da, sunt aparate de produs ozon fabricate in China sau in statele occidentale, dar au capacitati si performate mai scazute decat alternativa propusa de inginerul bistritean, cunoscutul inventator IOAN BORODI.  Costa foarte putin sa va dezinfectati casa, masina, depozitul, biroul, spatiul de locuit sau de dormit. Mai mult, puteti sa va curatati alimentele, hainele, obiectele etc, de virusi Covid, care dupa declaratiile guvernamentale, se aseza peste tot, fiind purtati de aer.

 Da, Covid 19 exista,  a dat  peste 53 mii de  decese (din care 94 la suta aveau si alte afectiuni grave) la 1,7 mil. de imbolnaviti la nivel national.

 Nimeni nu poate nega acest virus, chiar daca inca nu stim exact pe langa varianta oficiala, de unde a aparut, cum s-a raspandit in lume si mai ales cand se va termina.

 Dar avem o certitudine, afirmata de mii de oameni care au aplicat solutia promovata de inginerul Borodi. Ozonul distruge clar virusul, iar dezinfectarea spatiilor cu ozon e o solutie demna de incredere pentru a preveni imbolnavirea dar mai ales pentru a contracara forme mai grave. Cei care au baut apa cu ozon, (prin barbotaj) au avut o rata de infectare cu Covid foarte scazuta si au facut doar forme usoare.

  Da, puteti sa va vaccinati, dar chiar daca sunteti vaccinati tot mai exista riscul sa va infectati cu Covid 19 si chiar sa se ajunga la complicatii si chiar la deces. In schimb pana acum nu a fost raportata nici macar o persoana care sa sufere din cauza tratamentului cu ozon facut corect (10 minute functioneaza aparatul in camera, dupa care se aeriseste 30 de minut), deci solutia dezinfectie cu ozon e corecta, sigura si benefica.

 Pentru detalii apelati la marele nostru inventator bistritean, inginerul Ioan Borodi, care va explica in amanuntime totul despre virusi si bacterii si cum sunt anihilati de catre ozon. La Ioan Borodi puteti comanda si aparul din gama EDO in functie de spatiile si volumul de aer pe care vreti sa il curatati - dezinfectati .

 Curaj, ozonul chiar este aliatul omului sanatos, daca este folosit cu cap dupa "inventia unui bistritean cu cap". 

 

 

            Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent,

 (care s-a tratat de Covid 19 in forma grava, cu  Ozon produs de aparatul EDO si Ivermectina).

 

 

 

 

P.S. - Ozonul este tot oxigen dar foarte activ, cateva guri de ozon sau cani de apa ozonata fac mai mult decat o butelie de oxigen [la concentratii mai mici de 0,1ppm sau 0,2 mg/mc]. Precizare - Ozonul inafara de aur si platina ataca totul prin oxidare, aceasta este marea proprietate a ozonului, oxidabilitatea de aceea este limitata si pentru om la 0,1ppm sau 0.2mg/mc .

 

  Informatii si comenzi la ing. Ioan Borodi , tel - 0787 346769 

 

 

 

 

 

.

 

 

Vezi si ...

Cercetatorul bistritean - ing. Ioan Borodi a gasit solutia de distrugere a Corona virusului.

http://bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=26164

 

  Aparatul EDO de produs ozon - a inginerului bistritean Ioan Borodi, a aparut si in varianta pentru masini.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=28339

0 comentarii28812 vizualizări14 noiembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0