Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Initiativa de definire a Casatoriei NU inflameaza societatea.

Comitetul de initiativa cetateneasca si Platforma civica IMPREUNA declara: a apara valorile care asigura identitatea poporului roman nu este discriminare, domnule Presedinte al Romaniei!

Comitetul de initiativa cetateneasca privind revizuirea art. 48 alin 1 din Constitutia Romaniei si Platforma civica IMPREUNA au luat act de cea de-a treia jignire grava pe care Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a adresat-o milioanelor de romani care au promovat si sustinut cea mai importanta initiativa cetateneasca a poporului roman, aceea privind definirea constitutionala a CASATORIEI, o initiativa democratica cu un obiectiv sustinut de 90% din populatia Romaniei, care, in opinia domnului K.W. Iohannis, "inflameaza societatea". Este ca si cum ai spune ca a afirma ca 2 + 2 fac 4 inflameaza societatea.

Astfel, dupa ce anul trecut a asociat aceasta actiune civica cu "fanatismul", iar acum 3 saptamani ne-a spus despre luna mai ca nu este o luna buna pentru referendum, recent domnul K.W. Iohannis a declarat ca initiativa semnata de 3 milioane de romani "inflameaza spiritele" in societate si incurajeaza intoleranta fata de comunitatea LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali). Aceasta in conditiile in care, in ultimii ani, am asistat la nu mai putin de 6 initiative ale unor organizatii de lobby LGBT de a introduce parteneriate civile asimilabile casatoriei intre cuplurile de acelasi sex.

 

Aceasta ultima declaratie a Presedintelui Romaniei demonstreaza limpede ca:

1. Presedintele Romaniei nu cunoaste care este obiectul initiativei cetatenesti, si anume definirea si in Constitutia Romaniei a CASATORIEI asa cum este ea definita in prezent in Codul Civil si in Codul Familiei, iar NU redefinirea FAMILIEI care este, in fapt, obiectivul lobby-ului LGBT.

2. Agenda progresista europeana este instaurata in Romania de la cel mai inalt nivel, respectiv de la nivelul Presedintelui Romaniei. Presedintele se dovedeste, din pacate, a fi varful de lance al politicii corectitudinii politice in Romania. Intr-o Europa in care un copil este condamnat la eutanasiere de catre un judecator activist LGBT si este deconectat de la aparate, iar, pentru ca in continuare respira, este lasat sa moara de foame si de sete in ciuda vointei parintilor sai de a-i salva viata, atacarea de catre

Presedintele Romaniei a unuia din cei doi piloni ai familiei, CASATORIA dintre barbat si femeie, reprezinta o amenintare la cel mai inalt nivel a acestei valori esentiale pentru romani.

3. Poporul roman, a carui initiativa cetateneasca ii este refuzata de la cel mai inalt nivel, nu doar ca nu a discriminat pe nimeni, dar este el insusi atacat in valorile sale esentiale. In fapt, discriminarea despre care vorbeste Presedintele este aplicata tocmai valorilor poporului roman caruia nu i se da voie sa se exprime si impotriva caruia se promoveaza un discurs al urii doar pentru ca pretuieste aceste valori.

 

A exprima si apara valorile care asigura viata, fundamentele civilizatiei si identitatea poporului roman NU constituie un act de discriminare.

 

 

Comitetul de initiativa cetateneasca

 Platforma civica IMPREUNA

1 comentariu13076 vizualizări04 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0