Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Coalitia pentru Familie si Platforma Impreuna fac urmatoarele precizari:

Initiativa noastra de revizuire a Constitutiei Romaniei nu are nicio legatura cu vreo formatiune politica. Nu suntem si nu am fost la remorca niciunui partid. Demersul nostru nu este in niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL si ALDE nu au vizat decat obtinerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constitutiei Romaniei.

Am respins si respingem confiscarea politica a initiativei noastre. Exprimarea publica a sustinerii demersului celor 3 000 000 de cetateni romani, inclusiv de catre actori politici, nu poate fi considerata o incercare de confiscare politica. De altfel, legea de revizuire constitutionala nu a putut trece decat cu votul mai multor partide de la putere si din opozitie.

Organizatorul referendumului este Guvernul Romaniei, nu PSD. Cine considera ca structura politica a guvernului este un impediment pentru votul la referendum, va trebui sa fie consecvent si sa boicoteze si alegerile de anul viitor organizate de acelasi guvern. Ceea ce este, evident, absurd.

Votul transpartinic din Parlamentul Romaniei demonstreaza clar ca nu putem vorbi de o confiscare politica a initiativei noastre. Referendumul este al cetatenilor romani care au semnat pentru initiativa cetateneasca si al celor care vor veni la vot, indiferent cum vor vota.

Tema referendumului este protectia constitutionala a definitiei casatoriei, deci nu vom vota pentru sau impotriva vreunui partid politic, pentru sau impotriva vreunui lider politic. Votul pe care il vom da este pentru pastrarea firescului vietii noastre si a copiilor nostri. Orice alta intelegere a organizarii referendumului este viciata de interese meschine.

Atacurile si defaimarea continue la adresa milioanelor de cetateni romani care si-au dorit referendumul demonstreaza nivelul de violenta si vulgaritate excesiva la care s-a ajuns in societatea romaneasca. Deplangem aceasta situatie si ii incurajam pe toti sustinatorii referendumului sa nu dea curs niciunei tentatii de a raspunde cu aceeasi moneda.

Deplangem si condamnam campania agresiva impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, dusa de activistii radicali ai ideologiei de gen, campanie acceptata si promovata chiar de unele institutii de presa.

Atragem atentia opiniei publice ca ideologia de gen este o realitate curenta, a carei prezenta este deja vizibila in manuale si texte auxiliare destinate sistemului public de educatie.


Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

0 comentarii11137 vizualizări20 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0