Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Grav atentat la adresa democratiei si suveranitatii poporului roman.

Initiativa cetateneasca pentru revizuirea art. 48 alin. 1 din Constitutia Romaniei se confrunta zilele acestea cu  o tentativa grava de excludere a ei din spatiul media din intreaga tara. Suntem sesizati in fiecare ora cu interzicerea accesului la mass media locala si nationala. Emisiuni de radio si de televiziune sunt programate si apoi oprite in ultima clipa fara o motivare legala.

In conditiile in care toate dispozitiile legale si constitutionale prevad dreptul romanilor de a fi informati cu privire la obiectul real al acestui Referendum, avertizam ca politica de blocare a emisiunilor radio si T. V. care ar putea conduce la informarea reala a publicului se incadreaza intr-o practica nedemocratica si nu face decat sa serveasca interesele acelora  care se opun Referendumului. Propaganda anti Referendum se revarsa pe majoritatea ecranelor si posturilor radio, fara nici cea mai mica incercare de echilibrare a opiniilor si mesajelor.

De asemenea, punerea campaniei de informare pentru Referendum in rama unei campanii electorale, eliminand astfel din orice dezbatere publica sutele de organizatii civice si pe reprezentantii lor care au initiat si sustinut acest demers, este profund injusta, ingradind dreptul la libera exprimare. Boicotarea campaniei de informare a publicului este practic indreptata impotriva tuturor celor 18 milioane de cetateni romani cu drept de vot chemati la urne si constituie un grav atentat la adresa democratiei si suveranitatii poporului roman.

0 comentarii11480 vizualizări27 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0