Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Pentru valorile familiei.

"Precum stiti in luna mai vom avea alegeri europarlamentare si pana joia viitoare candidatii isi strang semnaturile pentru a ajunge pe buletinele de vot. Momentul Referendumului a aratat cat de incomoda este cultura familiei pentru o buna seama dintre intelectualii si politicienii nostri. Cu un boicot pe fata sau neasumand la nivel de partid aceasta cauza, guvernantii si opozitia au aratat deopotriva cat de straini sunt fata de miza definirii in Constitutie a casatoriei si familiei naturale.

 

O pozitionare ferma pe cultura profamilie si valori crestine o au la alegerile europarlamentare candidatul independent Peter Costea si alianta civico-politica Alternativa Dreapta. Domnul Petre Costea a reusit sa stranga 105.000 semnaturi din 100.000 necesare, Alternativa Dreapta a ajuns la 114.000 semnaturi din 200.000 necesare pana pe 27 martie.

Este nevoie de semnaturi pentru ca Alternativa Dreapta sa poata trimite oameni la Bruxelles. Alternativa Dreapta si-a asumat prin manifestul fondator sanctitatea vietii, valorile crestine ca fundament al Europei sau lupta cu corectitudinea politica, inclusiv desfiintarea CNCD. 

 

Legat de semnatura de sustinere, aceasta se poate acorda pentru mai multe entitati politice.

Tabelul de semnaturi se poate descarca de aici: https://bit.ly/2Fdwdyl

 

Pentru mai multe detalii, contact Eduard Dumitrache, 0722/215.410."

0 comentarii10584 vizualizări21 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0