Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Romania neingenuncheata.

Dupa un an de la operatiunea reusita de boicotare, de catre intreaga clasa politica si presa inregimentata la mecanismul de reeducare sociala, a referendumului propus societatii romanesti de catre crestinii Romaniei, sunt inca oameni care cred ca boicotul a servit o "cauza nobila", lupta impotriva PSD.

Acestia sunt, din pacate, victimele unei manipulari de proportii demne doar de dezinformarea operata de Sistem odata cu instalarea FSN la putere in Romania, in decembrie 1989.

Multi sunt si acum convinsi ca nevotand au contribuit la eliberarea Romaniei de sub ocupatia PSD. Sau poate doar isi cauta astfel o scuza pentru amanetarea viitorului copiilor lor in mana brokerilor ideologiei de gen, homosexualizarii educatiei, propagandei anticrestine si distrugerii oricarui fundament crestin al societatilor europene, in numele paradisului progresist.

Adevarul pe care nu doresc sa il vada este ca PSD, Dragnea si compania, ALDE, UDMR, tocmai cei mult huliti, au inmormantat referendumul printr-un boicot total, prin amanarea sine die a tinerii referendumului, prin organizarea defectuoasa si plina de ilegalitati a campaniei de informare asupra referendumului si prin ordinele date incepand cu 3 octombrie tuturor structurilor interne de partid de a boicota participarea electoratului propriu la referendum. PNL si USR erau oricum plecate pe aceasta turnanta.

Impregnarea imaginii demonizate a inamicului public numarul 1 asupra referendumului cerut de societatea civila crestina era menita sa dezarmeze societatea romaneasca in cazul in care electoratul arcului guvernamental ar fi fost chemat la vot. Dar, ce sa vezi, Dragnea si PSD decid inmormantarea referendumului si conformarea la cerintele lui Frans Timmermans, exprimate foarte clar la intalnirea cu prim-ministrul Romaniei.

Deci PSD si USR fac front comun impotriva conservatorilor crestini. PSD este astfel coerent cu sine si cu practica sa politica de treizeci de ani. Mai mult decat atat, intreaga clasa politica romaneasca se aliniaza astfel complexului ideologic progresist (macronist si obamist), intorcand spatele Bisericii si propriului electorat national.

Astfel, deloc paradoxal, lupta anti-PSD a devenit lupta pro-PSD, iar lupta anti-coruptie a devenit lupta pentru sustinerea coruptiei morale si ideologice. Aparatul cvasi-militarizat de propaganda si dezinformare a reusit astfel inversarea polilor si boicotarea celei mai mari actiuni sociale crestine din decursul celor trei decenii in care Sistemul a condus mereu vaste operatiuni de fracturare sociala si politica, duse pana la organizarea violentei fizice extreme. 1 300 de morti la Revolutie, apoi morti in Piata Universitatii, la Mineriade, peste tot lasand cadavre in urma operatiunilor de "lamurire si convingere" a celor neconvinsi si ne?nfranti. PSD nu este aici singurul vinovat. Sunt multi altii care se ascund acum in ceata formarii noului Front al Salvarii Nationale, noii componente a mereu reinnoitei salvari nationale care nu ajunge niciodata la Caracal sau la Bucuresti, nu e menita niciodata umilitilor si obiditilor Romaniei.

Sistemul a creat FSN-ul si PSD-ul, Sistemul i-a creat pe Ion Ilici Iliescu, apoi pe Nastase si finalmente, pe Petrov, marea figura "conservatoare" a Romaniei, primul presedinte deplin conspirat al Romaniei.

Dar au reusit oare sa invinga? Au reusit sa ne ingenuncheze? NU! Votul celor 3,5 milioane de romani demonstreaza ca exista inca o Romanie neingenuncheata.

Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

 

Mihai Gheorghiu

0 comentarii8589 vizualizări06 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0