Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
PROTEST al romanilor pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei.

In ultimele zile a avut loc in mediul online un protest inedit, mai multe zeci de persoane lasand pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei mesaje de protest privind cazul Smicala."Un stat european traumatizeaza doi copii, tinuti departe de mama lor, impotriva vointei lor. Eliberati-i pe Mihai si Maria Jalaskoski!" , spune Flavian."Copiii au nevoie de mama lor. Stopati persecutia Dr. Cameliei Smicala, stop abuzului! Fiti o tara europeana adevarata!", cere Nicoleta."Aveti pretentia sa fiti o tara civilizata, dar prin rapirea copiilor va asemanati mai mult cu o societate tribala", a comentat si Dan.

Romanii, in marea lor majoritate membri sau simpatizanti ai Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), au solicitat autoritatilor finlandeze sa stopeze abuzul asupra celor doi copii ai Cameliei Smicala, Mihai si Maria Jalaskoski.

Copiii sunt tinuti impotriva vointei lor in centre de plasament, fara posibilitatea de a-si vedea mama sau de a vorbi cu avocatul, totul in numele interesului lor ultim.

Protestatarii insista ca aceasta privatiune este traumatica si nicidecum in bunul interes al copiilor.
Mesajele de pe pagina Ambasadei au inceput deja sa fie sterse sau cenzurate la publicare.

Cetatenii romani care au lasat mesaje au vrut sa aduca la cunostinta cat mai multor romani cazul si sa transmita un mesaj de protest Ambasadei, care astfel sa ajunga la autoritatile finlandeze, dar si la cele romane, care doar au promis ajutor, dar nu l-au oferit.

Ei insista ca doar prin implicare comuna pot influenta cursul evenimentelor, din ce in ce mai tragice. Doamna Smicala a anuntat astazi ca este puternic presata sa renunte la demersul de a-si vedea si recupera copiii, de data aceasta prin amenintarea unei condamnari cu suspendare de 6 luni. 

0 comentarii7994 vizualizări09 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0