Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
In 15 mai, sarbatorim Ziua Internationala a Familiei.

 

In 15 mai, sarbatorim Ziua Internationala a Familiei. Marcam aceasta zi pentru a accentua rolul important al familiei, dar si pentru a promova valorile acesteia: egalitatea, dragostea si respectul.
"Familia este o unitate fundamentala a societatii - ne nastem in familii, crestem in familii, iar cei mai importanti ani din dezvoltarea noastra sunt petrecuti in caminele noastre. Viata de familie difera de la o cultura la alta, iar conceptiile sunt variate. Insa, pentru fiecare dintre noi, familia este o parte esentiala a ceea ce suntem si ceea ce vom deveni.
Azi, ducem o viata diferita. Unii din noi, in aceasta perioada de izolare, am avut bucuria de a petrece mai mult timp cu familiile noastre, insa pentru altii distantarea sociala a insemnat sa stam departe de acei membrii ai familiei cu care nu impartim locuinta. Sa invatam, totusi, din aceasta experienta, iar cand situatia o va permite, sa ne facem timp sa ne vizitam parintii, sa avem mai multa rabdare cu cei in varsta si sa invatam sa ii ascultam pe cei mici. Sa nu uitam de importanta familiei si rolul pe care aceasta il are in viata noastra.", transmite prefectul Stelian Dolha.
 

 

0 comentarii4949 vizualizări16 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0