Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Scoala de vara "dIAloguri pentru viitor".

Perioada  24-27 august 2020 a gazduit dezbateri on line fierbinti in cadrul Scolii de vara "dIAloguri pentru viitor eveniment organizat  de Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita,  in parteneriat cu Centrele Europe Direct Arges si Bucuresti. In primele doua zile au avut loc   ateliere de formare in domeniul inteligentei artificiale, precum si in domeniul comunicarii, utilizand  metoda non-formala intitulata "Debate". 

   Evenimentul, ce  s-a desfasurat online, pe platforma Webex, a debutat in data de 24 august 2020   cu un atelier de formare in domeniul inteligentei artificiale, iar in zilele ce au urmat, tinerii au participat la  ateliere de invatare practica  in care si-au dezvoltat abilitatile de comunicare in spatiul public, de gandire critica si de argumentare logica.

Formatorii, Natalie Ester si Vlad Macelaru i-au antrenat cu maiestrie pe tinerii participanti, pentru a putea argumenta interactiv tema supusa dezbaterii.

Aceasta suita de ateliere s-a incheiat astazi, 27 august 2020, cu un concurs de dezbateri, in care cele sase echipe formate si-au etalat abilitatile de comunicare,  prin formularea unor rationamente clare, coerente si bine structurate. Inovativitatea, creativitatea si siguranta cu care si-au argumentat pozitiile pro si contra a fost apreciata atat de formator, Natalie Ester, cat si de catre cei trei reprezentanti ai Centrelor implicate. Toti tinerii au primit un feedback profesional din partea formatorului, adevarata valoare adaugata pentru viitorul lor educational si profesional.  Toti participantii au fost felicitati si premiati pentru implicarea si devotamentul de care au dat dovada pe parcursul desfasurarii evenimentului.

Diploma de excelenta au primit trei tineri: Ariana Mocanu (BN) Rares Mihaila ( Bucuresti) si Sara Bratu (AG).

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muressan - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/

 

0 comentarii954 vizualizări27 august 2020
rss 2.0
rss 2.0