Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Bacalaureat 2020, sesiunea august - septembrie: rezultate finale.

In judetul Bistrita-Nasaud rata finala de promovare, inregistrata in sesiunea august-septembrie a examenului national de bacalaureat 2020, dupa solutionarea contestatiilor, este de 36,77%, in crestere cu aproape un procent fata de rezultatele initiale. Au fost depuse 100 de contestatii, defalcate astfel: proba E)a) - 24, proba E)c) - 39 si proba E)d) - 37.

S-au prezentat 465 de candidati din totalul celor 594 de candidati inscrisi. Din cauza unor fraude sau tentative de frauda au fost eliminati 2 candidati.

Precizam ca media minima de promovare a examenului este 6 (sase), iar nota minima pentru fiecare proba scrisa este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidatilor prezenti, incluzand in aceasta categorie si candidatii eliminati.

Rezultatele finale au fost afisate astazi, 5 septembrie, la ora 10:00, in centrele de examen si pe pagina web dedicata. La fel ca in prima sesiune, rezultatele pot fi accesate in baza unui cod furnizat fiecarui candidat, datele personale fiind anonimizate, in conformitate cu prevederile specifice in vigoare (Regulamentul general privind protectia datelor - RGPD).

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii924 vizualizări05 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0