Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Elev pentru Elev.

Elev pentru Elev a donat prima tableta unui caz special din Bistrita-Nasaud! Educatia continua, #fiionline! Am donat prima tableta din donatiile facute de catre cetatenii cu un suflet mare, iar aceasta si-a gasit proprietarul intr-o casuta modesta din Prundu Bargaului, in bratele unei fetite care nu mai are parinti, acestia sfarsind intr-un teribil accident de masina. Fetita cea mica impreuna cu sora sa doar cu un an mai mare stau in grija bunicilor care au declarat ca se simt depasiti de situatie si nu pot invata fetele sa foloseasca noile gadget-uri.

            Aveau o tableta, dar nu era destul. Fetele au ore diferite, una fiind pe clasa 0 si cealalta pe clasa intai. Asa ca acum au doua tablete, iar bunicul fetelor a spus ca se va asigura ca fetele sa aiba internet in casa. Bunica ne-a spus ca vecinii ii ajuta si comunitatea bisericii a donat pentru continuarea construirii casei lasate neterminata de catre parintii care s-au dus la ceruri, bunicul lor lucrand cu greu in fiecare zi pentru a pune ban peste ban pentru a duce la bun sfarsit proiectul, iar fetele sa aiba unde sa locuiasca in viitor.

            Vom continua campania de strangere de donatii, nu ne oprim aici!

Nu uitati ca puteti dona in conturile:

LEI - RO79BTRLRONCRT0425751702

EURO - RO56BTRLEURCRT0425751701

  Beneficiar: Ionela Zbinca

Totodata,  poti dona tablete sau laptopuri folosite, dar functionale, pentru a fi distribuite elevilor care au mare nevoie de ele. Pentru cei interesati, va invitam sa ne scrieti in privat pentru a primi detalii sau sunati la numarul de telefon 0759412704.

Doneaza, educa, fii online!

 

 

Cu drag si multumiri,

Clasa a XII-a E, Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita

0 comentarii2723 vizualizări19 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0