Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud spune NU scenariului rosu!

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud dezaproba decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud privind noua intrare in scenariu rosu a Municipiului Bistrita incepand cu data de 12.01.2021. Potrivit acestei masuri, operatorii econimici care au ca obiect de activitate prepararea, comercializarea si consumul produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, precum si activitatea operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc sunt nevoiti, din nou, sa isi suspende activitatea. Totodata, se interzice organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte.

"Consideram aceste masuri ca fiind o lovitura sub centura adusa in special restaurantelor si firmelor din sectorul alimentatiei publice, care asteptau gura de oxigen de multa vreme. Cu totii s-au bucurat de ridicarea restrictiilor, s-au aprovizionat cu marfa, pentru a putea functiona la capacitate redusa, de 30%, in conditii de siguranta, respectand regulile de distantare si fara a organiza evenimente. Situatia lor, deja fragila, va deveni de-a dreptul dezastruoasa! Consider ca autoritatile trebuie sa adopte aceste masuri tinand cont de un complex de factori, inclusiv cei socio-economici, nu sa ia decizii la foc automat, fara a cantari implicatiile actiunilor lor." a declarat domnul Vasile Bar, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

Contextul actual reprezint o provocare pentru fiecare dintre noi, insa pentru anumite categorii fiecare decizie care este luata la nivel administrativ poate reprezenta diferenta intre a ramane sau a disparea de pe piata. In aceste conditii ne consideram direct responsabili de adoptarea unei atitudini in circumstantele date.

 

Vasile Bar

Presedinte 

 

0 comentarii458 vizualizări12 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0