Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
5 filme noi de vazut la cinema la inceput de februarie 2021.

Cinefilii care doresc sa vada filme pe marele ecran au posibilitatea sa aleaga dintre variatele premiere care se lanseaza la inceput de februarie. Reteaua Happy Cinema este acum deschisa in Focsani (Focsani Mall), Buzau (Galleria Mall), Alexandria (Winmarkt), Bistrita (Bistrita Retail Park) si Bacau (Hello Shopping Park). In contextul pandemiei, capacitatea salilor a fost redusa, si este alocat cate un scaun liber intre spectatori.

 

Urmatoarele premiere vor incanta publicul in salile de cinema:

 

Din 5 februarie:  Isn t It Romantic.  Natalie (Rebel Wilson), e arhitecta in New York. Desi isi da silinta la locul de munca pentru a se remarca, de obicei i se cere sa aduca cafeaua si gustarile, nu sa proiecteze zgarie-nori. Colac peste pupaza, Natalie, cinica in privinta dragostei, isi pierde cunostinta in urma unei incaierari cu un hot si se trezeste protagonista in cel mai negru cosmar al ei: o comedie romantica.

 

Din 5 februarie: Traducatorii, un mistery thriller in stil Agatha Christie cu Lambert Wilson si Olga Kurylenko. Izolati intr-un buncar de lux, fara posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, noua traducatori se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes international. Atunci cand primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet si un hacker anunta ca dezvaluie si restul daca nu i se plateste o suma colosala, o intrebare obsedanta bantuie grupul: de unde s-au scurs informatiile?

 

Din 5 februarie: Caini si pisici 3.   Au trecut 10 ani de la semnarea Marelui Armistitiu, un sistem eficient de supraveghere, special conceput pentru prevenirea si monitorizarea conflictelor dintre caini si pisici. Toate bune si frumoase pana cand un hacker diabolic reuseste sa sparga reteaua si sa manipuleze frecventele care erau auzite doar de caini si pisici. De aici pana la un razboi in toata regula nu mai e decat un pas. Cine va salva situatia? Nimeni altii decat o mana de "agenti", fara niciun fel de instruire sau experienta profesionala.

 

Din 12 februarie: Motherless Brooklyn. Plasata in New Yorkul anilor 50, actiunea filmului urmareste povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), care incearca sa dezlege misterul asasinarii mentorului si singurului sau prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

 

Din 12 februarie:  The Witches. Povestea are in centru un baiat de sapte ani, care da peste un complot al vrajitoarelor ce ameninta sa lase intreaga lume fara copii. Ajutat de bunica lui, baiatul porneste la o vanatoare de vrajitoare in toata regula si incearca sa le demaste inainte de a fi prea tarziu. Va fi transformat in soarece, dar primeste ajutorul nepretuit al bunicii.

 

Programul va putea fi consultat pe www.happycinema.ro, fiind recomandata achizitia online a biletelor.

Pentru cinefilii care prefera sa urmareasca filme de acasa, Happy Cinema a lansat in 2020, ca urmare a restrictiilor impuse de pandemie, o platforma de streaming online cu o varietate de productii. Platforma poate fi accesata aici: https://play.happycinema.ro

0 comentarii1358 vizualizări03 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0