Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
E.ON Energie Romania lanseaza o campanie nationala de informare pe tema liberalizarii.

E.ON Energie Romania lanseaza campania "ABC-ul liberalizarii", prin care isi propune sa-i informeze pe toti cei interesati asupra celor mai importante aspecte legate de alegerea unei oferte concurentiale de electricitate sau gaze naturale.
De la inceputul anului 2021, preturile la energia electrica sunt determinate de evolutia pietei, asadar nu mai sunt stabilite de catre autoritati. In cazul gazelor naturale, liberalizarea pietei a avut loc la 1 iulie 2020. 
Intrebarile primite in ultima perioada de companie de la clienti arata ca, in pofida demersurilor de informare facute pana in prezent, persista inca nelamuriri privind schimbarile aduse de liberalizarea pietei de energie.
"Stim cat de important este pentru clientii nostri si nu numai sa fie ghidati in acest proces de liberalizare a pietei de energie. Iar noi, prin aceasta noua campanie de comunicare, ne asumam acest rol de a veni in sprijinul clientilor si de a raspunde nevoii lor de informare", spune Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Energie Romania. 
Obiectivul campaniei este sa raspunda pe intelesul tuturor la intrebarile concrete pe care le pun consumatorii despre ce inseamna liberalizarea pietei de energie, cum sa aleaga o oferta potrivita, la ce sa fie atenti atunci cand aleg o oferta si ce se intampla daca nu aleg o oferta in piata libera.
Campania se lanseaza astazi si se va derula pe o perioada de doua luni de zile, prin intermediul mass-media si al canalelor digitale. Totodata, pe website-ul eon.ro este dezvoltata o sectiune speciala unde consumatorii pot regasi raspunsuri la cele mai importante intrebari privind acest proces.
Despre E.ON Energie RomaniaE.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 16 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,5 miliarde de euro.

0 comentarii3129 vizualizări08 aprilie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0